Salubritate Craiova: Am achiziționat un sistem de curățare performant pentru curățarea trotuarelor, esplanadelor și zonelor intens circulate din Craiova

0
767

Aducem curățenia stradală la un alt nivel! Am achiziționat recent un sistem de curățare performant, care va îmbunătăți vizibil aspectul trotuarelor, esplanadelor și a altor zone intens circulate din municipiul Craiova.

Instalația mobilă poate fi folosită la curățarea pavimentului cu un grad normal de murdărie, dar și pentru îndepărtarea petelor de ulei sau a gumei de mestecat de pe suprafețe.

De asemenea, sistemul de curățare mai poate fi utilizat la îndepărtarea marcajelor rutiere, straturilor de vopsea de pe diverse suprafețe și pentru înlăturarea desenelor tip graffiti. Nu folosesește niciun fel de solvent sau aditivi chimici, doar apă, deci este ecologic.

Curățarea este făcută fie cu apă caldă/rece sau cu abur la presiune înaltă, prin șoc termomecanic. #salubritatecraiova #salubrizarestradala #nextlevelcleaning #curatarecuaburlapresiuneinalta #nograffiti #faragumademestecat

Salubritate Craiova